Opslagstavlen

Sommerhygge med fælles spisning i SFO

Kære børn og forældre

SFO`en vil gerne invitere jer til sommerpicnic torsdag d. 16 August fra klokken 16-18.

Vi starter ud med at spille fælles rundbold kamp, og derefter spiser vi god mad udenfor på tæpper.

I skal hver især medbringe ; aftensmad som er svarende til jeres families størrelse, service, drikkevare, og et tæppe til at sidde på. Maden I medbringer serveres på et fælles ta-selv bord.

Til slut giver SFO`en kaffe, kage og saft.

Tildmelding skal ske på tabulex senest mandag d. 13 August

Venlig hilsen SFO personalet
    Tanja Hoffmann den 02-07-2018
    VIGTIGT!!!
    Besked fra Sydtrafik vedr. skolekort næste skoleår

De elever som har et skolekort i dag (som der ikke er ændringer til, f.eks. zoner, elevens adresse eller skoleskift) får en periodefornyelse. Denne periodefornyelse skal eleven aktivere inden 12/7. Aktivering sker ved tjek ind i en bus. Derved lægges den på det eksisterende kort som en ventende periode.

Nye elever på skolen får tilsendt et nyt skolekort og dette er aktiveret fra fabrikken ved det nyeskoleårs start.

Birgitte Juul Johansen den 27-06-2018
    INFO VEDR. BUSKORT NÆSTE SKOLEÅR

Rejsekort til de elever, der har afleveret anmodning om befordring, er nu bestilt.

De elever der har et rejsekort til dette skoleår vil IKKE MODTAGE ET NYT KORT, MEN SKAL BENYTTE DET REJSEKORT de bruger i år. Sydtrafik ændrer rejseperioden, så det gælder for næste skoleår.

Til de elever der IKKE HAR HAFT ET REJSEKORT FØR, vil der komme et rejsekort, som udleveres til eleven. Det er planen at det skal komme inden eleven går på sommerferie. Hvis ikke, kan alle elever køre gratis med bussen første skoledag, og vil få kortet udleveret første skoledag.

Ring gerne hvis der er spørgsmål.

Birgitte/kontoret

Birgitte Juul Johansen den 19-06-2018