Vores VISION er at skabe det bedst mulige skoleliv for alle vores elever i tæt dialog og samarbejde med forældrene.

Vores KERNEOPGAVE er "I fællesskab sikrer vi den optimale læring for den enkelte elev."

Vi er stolte af vores skole! Vi er blandt andet stolte over alle vores lejrskoler, hytteture og ekskursioner. Vi tilbyder lejrture og hytteture i indskolingen og på flg. årgange: 5. - 6. - 7. og 8. årgang

 • ikon
  Birgitte Juul Johansen den 19-06-2018
  INFO VEDR. BUSKORT NÆSTE SKOLEÅR

  Rejsekort til de elever, der har afleveret anmodning om befordring, er nu bestilt.

  De elever der har et rejsekort til dette skoleår vil IKKE MODTAGE ET NYT KORT, MEN SKAL BENYTTE DET REJSEKORT de bruger i år. Sydtrafik ændrer rejseperioden, så det gælder for næste skoleår.

  Til de elever der IKKE HAR HAFT ET REJSEKORT FØR, vil der komme et rejsekort, som udleveres til eleven. Det er planen at det skal komme inden eleven går på sommerferie. Hvis ikke, kan alle elever køre gratis med bussen første skoledag, og vil få kortet udleveret første skoledag.

  Ring gerne hvis der er spørgsmål.

  Birgitte/kontoret
  76814140   
 • ikon
  Egon Stræde Munk-Andersen den 21-06-2018
  HUSK at 7.ABC gerne vil modtage madbestillinger til sommerfesten senest fredag den 22. juni, så man kan komme igang med planlægning og tilrettelæggelse af køkkenarbejdet.
 • ikon
  Egon Stræde Munk-Andersen den 10-06-2018
  BREDSTEN-AFDELINGEN INDBYDER TIL SOMMERFEST 2018
  Elever, forældre og andre interesserede inviteres til SOMMERFEST 2018 onsdag den 27. juni 2018 kl. 17.30-20.00. Der er gratis entré for alle. Se vedhæftede plakat, indbydelse og annonce fra OK Gorm.
  Alle elever får mandag eller tirsdag en papirudgave med hjem med mulighed for madbestilling.
 • ikon
  Egon Stræde Munk-Andersen den 24-05-2018
  TILLYKKE TIL 7. ÅRGANG
  Tirsdag den 22. maj deltog eleverne i 7.A, 7.B og 7.C sammen med 17 andre skoleklasser fra kommunen i MANGEPOSTLØB i Gadbjerg Skov arrangeret af Orienteringsklubben GORM. 7.A snuppede 1.pladsen med 7.C og 7.B lige i hælene på 2.- og 3.-pladserne. Virkeligt godt løbet. I disciplinen SUPERSPRINT måtte Nikolaj 7.B og Rasmus 7.C dele titlen som hurtigste dreng.
  Vi ønsker elever og lærere TILLYKKE med de flotte resultater !