Vores VISION er at skabe det bedst mulige skoleliv for alle vores elever i tæt dialog og samarbejde med forældrene.

Vores KERNEOPGAVE er "I fællesskab sikrer vi den optimale læring for den enkelte elev."

Vi er stolte af vores skole! Vi er blandt andet stolte over alle vores lejrskoler, hytteture og ekskursioner. Vi tilbyder lejrture og hytteture i indskolingen og på flg. årgange: 5. - 6. - 7. og 8. årgang

Birgitte Juul Johansen den 17-09-2018
    Kære forældre
    Efter et langt og kraftig tilløb er Bredsten-Gadbjerg Skole officielle Facebookside nu online.

Bredsten-Gadbjerg Skoles facebookside

Vi håber, at I vil tage godt i mod den og "synes godt" om og gerne dele, så vi kommer bredt omkring med skønne input fra vores skoler.

NB Der er enkelte elever, hvor der ikke er afleveret samtykkeerklæring på - til disse elever er der i fredags uddelt skemaer. For at vi overholder persondataloven, vil vi gerne have erklæringen retur hurtigst muligt - også hvis I ikke ønsker at barnet må fotograferes, så ved vi at alle har taget stilling dertil.

Retninglinier for brug af billeder og video.
    *Portrætbilleder eller direkte øjenkontakt med fotograf kræver samtykkeerklæring
    *Situationsbilleder, hvor en aktivitet eller en situation er det egentlige formål med billedet kræver ingen tilladelse. Det kunne f.eks. være koncerter, legende børn i en skolegård.
    Øjenkontakt på denne type billeder kan dog ikke altid undgås, derfor samtykkeerklæring.

Bredsten/Gadbjerg Skole