Vores VISION er at skabe det bedst mulige skoleliv for alle vores elever i tæt dialog og samarbejde med forældrene.

Vores KERNEOPGAVE er "I fællesskab sikrer vi den optimale læring for den enkelte elev."

Vi er stolte af vores skole! Vi er blandt andet stolte over alle vores lejrskoler, hytteture og ekskursioner. Vi tilbyder lejrture og hytteture i indskolingen og på flg. årgange: 5. - 6. - 7. og 8. årgang

Egon Stræde Munk-Andersen den 21-03-2019
    FLOT MARATONRESULTAT AF ELEVERNE I 6.ÅRGANG
    Eleverne i 6.A&B har sammen med deres lærere været til det årlige naturfagsmaraton. Det gik rigtig fint. Eleverne vandt 5 af 8 deldiscipliner, og det gav også en flot samlet 1.plads blandt 20 deltagende klasser fra hele kommunen. Vi ønsker elever og lærere tillykke med det meget flotte resultat.
    Egon Stræde Munk-Andersen den 21-03-2019
    TILLYKKE TIL BØGE-EGE5 !
    Alle skolens elever fra 5. årgang har været til kommunal høvdingeboldturnering. Det gik rigtig fint for holdet fra Bøge-Ege5, som vandt alle deres kampe på nær en. Det gav en flot 3.plads og bronze! Nu venter holdet på datoen for deltagelse i kredsturneringen. Vi ønsker elever og lærere tillykke og samtidig held og lykke videre med de næste kampe.