"I fællesskab sikrer vi den optimale læring for den enkelte elev."

Vi er stolte af vores skole! Vi er blandt andet stolte over alle vores lejrskoler, hytteture og ekskursioner.

Vi tilbyder lejrture og hytteture på flg. årgange: 3. - 5. - 6. - 7. og 8. årgang

Egon Stræde Munk-Andersen den 15-02-2017
    NYT OM TRAFIKSITUATIONEN VED BREDSTEN-AFDELINGEN

Vi har i dette skoleår fået en række opfordringer til at kikke på mulighederne for at gøre indkørslen mere sikker for børn og voksne. I den forbindelse var der torsdag den 9. februar indkaldt til møde om mulighederne med deltagelse af Vejle Kommune, Sydtrafik, buschauffører og skolen. Læs selv mere om resultatet i vedhæftede fil.

Egon Stræde Munk-Andersen den 10-02-2017
    NÅR VI HAR VIKAR PÅ BREDSTEN-GADBJERG SKOLE

Vi har i tiden efter jul og frem til vinterferien været udsat for sygdom blandt både elever og personale. Det har betydet, at vi i stort omfang har måttet gøre brug af vores lokale vikarordning. Men vi synes, at vi har en god ordning, når det sker. Læs mere i vedhæftede.

Lene Skade den 08-02-2017
    Kære forældre til børn i SFOen.

Vedlagt finder I information og tilmeldingsskema vedr. sommerferiepasning i ugerne 28, 29 og 30 i 2017.

Såfremt I ønsker at gøre brug af dette tilbud, skal I udfylde vedlagte skema inden 1. marts 2017 og afleverer det til personalet i SFOen.

Lene Skade

Egon Stræde Munk-Andersen den 31-01-2017
    FORÆLDRETILFREDSHEDSUNDERSØGELSEN ER SLUT

Den kommunale forældretilfredshedsundersøgelse er nu slut. Bredsten-Gadbjerg Skoles totale besvarelsesprocent ligger ved undersøgelsens afslutning på 88%. I fem klasser nåede man 100%.
    Det er et fint og tilfredsstillende resultat, som skulle sikre resultater, der kan arbejdes videre med, når statistikken frigives.
    Vi siger tak til alle, som har bidraget med svar og kommentarer.