Vores VISION er at skabe det bedst mulige skoleliv for alle vores elever i tæt dialog og samarbejde med forældrene.

Vores KERNEOPGAVE er "I fællesskab sikrer vi den optimale læring for den enkelte elev."

Vi er stolte af vores skole! Vi er blandt andet stolte over alle vores lejrskoler, hytteture og ekskursioner. Vi tilbyder lejrture og hytteture i indskolingen og på flg. årgange: 5. - 6. - 7. og 8. årgang

Egon Stræde Munk-Andersen den 18-03-2019
    TILLYKKE TIL ÅRETS VINDERE AF NATURFAGSMARATON
    Eleverne fra 6.A og 6.B er mandag den 18. marts kommet hjem fra årets kommunale naturfagsmaraton som vindere af 5 ud af 8 deldiscipliner og dermed også som samlet vinder af konkurrencen. Der deltog i år 20 klasser i konkurrencen, så det er flot gået. Vi kipper med flaget og ønsker elever og lærere tillykke med det fine resultat.
    Egon Stræde Munk-Andersen den 18-03-2019
    TILLYKKE TIL BØGE-EGE-HOLDET

Eleverne fra 5.A, Bøge og Ege var torsdag afsted til høvdingeboldtunering for Vejle kommunes skoler. Bøge-Ege-holdet vandt først deres pulje. Godt gået ! Den næste kamp tabte holdet, men chancen for at om bronze. Den kamp vandt de overbevisende 3-1. De tabte kun 1 kamp i hele stævnet. Eleverne kæmpede alle rigtig flot. De er nu gået videre til regionalturneringen og er nu klar til at spille igen.
    Vi ønsker elever og lærere tillykke med det flotte resultat.