Vores VISION er at skabe det bedst mulige skoleliv for alle vores elever i tæt dialog og samarbejde med forældrene.

Vores KERNEOPGAVE er "I fællesskab sikrer vi den optimale læring for den enkelte elev."

Vi er stolte af vores skole! Vi er blandt andet stolte over alle vores lejrskoler, hytteture og ekskursioner. Vi tilbyder lejrture og hytteture i indskolingen og på flg. årgange: 5. - 6. - 7. og 8. årgang

Birgitte Juul Johansen den 15-02-2019
    Invitation til ÅBENT HUS 23/2 2019 fra 17-19
    Øvelse "BLÅ NEGL"
    Hjemmeværnet afholder stor øvelse - alle er velkomne. Se invitation.
    Birgitte Juul Johansen den 15-02-2019
    RUTE 330
    Til orientering
    I hele uge 7 har Vardevej været spærret ved Niels Bentzens Allé - Linje 2 kører omkørsel ad Vestre Engvej - Vejledalen og omvendt.
    Stoppestederne på Vardevej ved Olgasvej, Knudsgade, Borgvej og Træballehus kan ikke betjenes.
    Arbejdet forventes afsluttet tirsdag den 19. februar sidst på dagen.
    Derfor kan rute 330 ikke køre ad Vardevej, som sikkert har elever med herfra til Bredsten Skole - omkørsel som linje 2.

Ole Nørgård
    Trafikkontrollør
    Kunde og Marked
    Sydtrafik, Banegårdspladsen 5, 6600 Vejen, Telefon 7660 8600
    Direkte telefon +4576608633
    Mobil telefon +4520182175

Egon Stræde Munk-Andersen den 07-01-2019
    PAS PÅ TIL OG FRA SKOLE I DEN MØRKE TID
    Gående og cyklister opfordres til i den mørke tid at sikre sig med reflekser og tændte cykellygter, når turen går til skole eller andre steder. Husk, at det ikke er for at du kan se vejen, men for at andre kan se dig på vejen !