Vores VISION er at skabe det bedst mulige skoleliv for alle vores elever i tæt dialog og samarbejde med forældrene.

Vores KERNEOPGAVE er "I fællesskab sikrer vi den optimale læring for den enkelte elev."

Vi er stolte af vores skole! Vi er blandt andet stolte over alle vores lejrskoler, hytteture og ekskursioner. Vi tilbyder lejrture og hytteture i indskolingen og på flg. årgange: 5. - 6. - 7. og 8. årgang

Egon Stræde Munk-Andersen den 13-01-2018
    Til alle elever :  ET GODT NYTÅRSFORSÆT !

Juleferien er slut, men det er stadig mørkt og koldt derude. Derfor er det vigtigt at udnytte tiden til noget godt indendørs og holde fast i de gode læsevaner eller få en god læsevane. Læg mobiltelefonen til side i mindst 20 minutter og få en oplevelse.

Det er vigtigt, at alle elever hjemme hver dag læser i mindst 20 minutter, fordi
    • Du skal være en hurtig læser
    • Du skal være en sikker læser
    • Du kan få en god oplevelse
    • Du kan lære noget om dig selv
    • Du kan lære noget om andre
    • Du kan lære noget om dine interesser
    • Du kan lære om omverdenen
    • Du kan følge med i, hvad der sker !
    -  og så er det faktisk hyggeligt og lærerigt med en god læsevane ! God fornøjelse !