Vores VISION er at skabe det bedst mulige skoleliv for alle vores elever i tæt dialog og samarbejde med forældrene.

Vores KERNEOPGAVE er "I fællesskab sikrer vi den optimale læring for den enkelte elev."

Vi er stolte af vores skole! Vi er blandt andet stolte over alle vores lejrskoler, hytteture og ekskursioner. Vi tilbyder lejrture og hytteture i indskolingen og på flg. årgange: 5. - 6. - 7. og 8. årgang

Egon Stræde Munk-Andersen den 03-10-2018
    KOMMUNEMESTRE I REGNVEJR
    Vort atletikhold med piger og drenge på tværs af klasserne på 7.årgang tog mandag til Vejle og kæmpede i regnvejr om kommunemesterskabet i atletik mod andre skoler fra kommunen. De kom våde og glade hjem. Både piger og drenge havde vundet 1.pladsen. Rigtig godt gået! Vi siger tillykke og tak til elever og lærere!!