Vores VISION er at skabe det bedst mulige skoleliv for alle vores elever i tæt dialog og samarbejde med forældrene.

Vores KERNEOPGAVE er "I fællesskab sikrer vi den optimale læring for den enkelte elev."

Vi er stolte af vores skole! Vi er blandt andet stolte over alle vores lejrskoler, hytteture og ekskursioner. Vi tilbyder lejrture og hytteture i indskolingen og på flg. årgange: 5. - 6. - 7. og 8. årgang

Tanja Hoffmann den 02-07-2018
    Sommerhygge med fælles spisning i SFO

Kære børn og forældre

SFO`en vil gerne invitere jer til sommerpicnic torsdag d. 16 August fra klokken 16-18.

Vi starter ud med at spille fælles rundbold kamp, og derefter spiser vi god mad udenfor på tæpper.

I skal hver især medbringe ; aftensmad som er svarende til jeres families størrelse, service, drikkevare, og et tæppe til at sidde på. Maden I medbringer serveres på et fælles ta-selv bord.

Til slut giver SFO`en kaffe, kage og saft.

Tildmelding skal ske på tabulex senest mandag d. 13 August

Venlig hilsen SFO personalet
    Birgitte Juul Johansen den 27-06-2018
    VIGTIGT!!!
    Besked fra Sydtrafik vedr. skolekort næste skoleår

De elever som har et skolekort i dag (som der ikke er ændringer til, f.eks. zoner, elevens adresse eller skoleskift) får en periodefornyelse. Denne periodefornyelse skal eleven aktivere inden 12/7. Aktivering sker ved tjek ind i en bus. Derved lægges den på det eksisterende kort som en ventende periode.

Nye elever på skolen får tilsendt et nyt skolekort og dette er aktiveret fra fabrikken ved det nyeskoleårs start.