Vores VISION er at skabe det bedst mulige skoleliv for alle vores elever i tæt dialog og samarbejde med forældrene.

Vores KERNEOPGAVE er "I fællesskab sikrer vi den optimale læring for den enkelte elev."

Vi er stolte af vores skole! Vi er blandt andet stolte over alle vores lejrskoler, hytteture og ekskursioner. Vi tilbyder lejrture og hytteture i indskolingen og på flg. årgange: 5. - 6. - 7. og 8. årgang

Birgitte Juul Johansen den 23-06-2017

Ang. BUSKORT (rejsekort som der er nu)

Der er idag udleveret buskort til de elever der har bestilt (der vil blive udleveret lommer dertil efter ferien). Der er desværre enkelte, der ikke er kommet med i leveringen af en eller anden grund, som jeg undersøger nærmere. Disse vil blive udleveret ved skolestart, og eleverne kan køre med bussen alligevel den første skoledag.

Hvis der skulle være elever, som er busberettigede, men som ikke har fået bestilt, så kan det lade sig gøre efter ferien, dog skal I selv betale, indtil kortet kommer frem.

Hvis der er spørgsmål, så kontakt mig endelig i næste uge - gerne inden onsdag.

Birgitte/kontoret
    Egon Stræde Munk-Andersen den 20-06-2017
    FIN PLACERING TIL ATLETIKHOLDET VED DM I LYNGBY
    Atletikholdet fra 7.årgang, der i efteråret vandt kommunemesterskabet i atletik, har været til DM i Lyngby og er kommet hjem med en meget flot 4. plads. Succeskriteriet var at komme i Top 5, hvilket lykkedes, og holdet var uhyggelig tæt på bronzemedaljerne, men det afgørende held glippede.
    Vi siger TILLYKKE med det flotte resultat til elever og lærere.